Kadir Mısıroğlu Yunan Bayrağı / Misiroglu Nun Tabutuna Turk Bayragi Sarilmasina Suc Duyurusu - Yasa ve tüzük gayet açık.

Kadir Mısıroğlu Yunan Bayrağı / Misiroglu Nun Tabutuna Turk Bayragi Sarilmasina Suc Duyurusu - Yasa ve tüzük gayet açık.. Kadir mısıroğlu'nun, 28 mayıs tarihli videosunda, kurtuluş savaşına ilişkin, beni tefe koyarlar ama keşke yunan galip gelseydi dediği ortaya çıktı. Mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. 1964'te sebil adlı yayınevini kuran ve sebil dergisini çıkaran mısıroğlu. #41500090 entry adresi şikayet et. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü imiş.

Yunan bayrağı olacaktı o, karıştırmışlar bayrakları. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü imiş. Nerede doğdu, nerede okudu zaten biliniyor. Osmanlı camisine yunan bayrağı astılar! Ortadoğu gazetesi yazarı yücel bulut, kadir mısıroğlu'nun bu konuşmasında yunanistan'a bile kaçabilirdim, gidebilseydim.

Ptt Den Kadir Misiroglu Rezilligi Sadece Gercekler Facebook
Ptt Den Kadir Misiroglu Rezilligi Sadece Gercekler Facebook from lookaside.fbsbx.com
Mi keşke yunan galip gelseydi diye düşünüyorsunuz ? Atatürk düşmanlığı ile tanınan ve kurtuluş savaşı ile ilgili keşke yunan galip gelseydi diyen kadir mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. Kaderin cilvesine bakın ki yunan mezalimi kitabını yazan kadir mısıroğlu, yıllar sonra bir video konuşmasında Meis adası, antalya'nın önünde 4 kilometre denize. İki yıl önce, ekim 2016'da kadir mısıroğlu'nun bu sözleri medyaya yansımıştı. Kadir mısıroğlu (24 ocak 1933; İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü imiş. Meis adasında yunan bayrağı görünce kahroluyorum!

Kurtuluş savaşı'nda binlerce şehit düştü bu toprağa türk bayrağı için.

Meis adasında yunan bayrağı görünce kahroluyorum! Tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybeden kadir mısıroğlu'nun cenazesi çengelköy'deki evine getirildi. Gece yarısı hayatını kaybeden mısıroğlu 'keşke yunan galip gelseydi' açıklamalarında da bulunmuştu. Osmanlı camisine yunan bayrağı astılar! Osmanlı camisine yunan bayrağı astılar! Kadir mısıroğlu, keşke yunan galip gelseydi, ne hilafet yıkılırdı, ne şeriat kaldırılırdı, ne medrese lağvedilirdi. demişti. 1964'te sebil adlı yayınevini kuran ve sebil dergisini çıkaran mısıroğlu. Kurtuluş savaşı'nda binlerce şehit düştü bu toprağa türk bayrağı için. Üstad kadir mısıroğlu ''keşke yunan galip gelseydi'' sözlerini niçin sarfetti? Mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. Nerede doğdu, nerede okudu zaten biliniyor. Yunan galip gelip i̇stanbul'u da ele geçirseydi, hilafet kaldırılmazdı diye birşey yok. Mısıroğlu'nun tabutu türk bayrağı ile sarıldı.

'bizim gavurumuz elin gavurundan daha şiddetli' diyen mısıroğlu konuşmasında Yunan degil o kadir hocam gerçek adı yaman bunlar eskiden köyde girdiklri her kaygayı kazanirms o yüzden yaman adam denmis ve böyle kalmış. Mi keşke yunan galip gelseydi diye düşünüyorsunuz ? #41500090 entry adresi şikayet et. Kaderin cilvesine bakın ki yunan mezalimi kitabını yazan kadir mısıroğlu, yıllar sonra bir video konuşmasında

Bahceli Den Kadir Misirlioglu Na Sert Sozler
Bahceli Den Kadir Misirlioglu Na Sert Sozler from www.61saat.com
Atatürk düşmanlığı ile tanınan ve kurtuluş savaşı ile ilgili keşke yunan galip gelseydi diyen kadir mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. Bu videoda biraz buna değinmek istedik. Yasa ve tüzük gayet açık. Kurtuluş savaşı'nda binlerce şehit düştü bu toprağa türk bayrağı için. Bir bayrak örtülmesi gayet normal. Yunan bayrağı olacaktı o, karıştırmışlar bayrakları. Kadir mısıroğlu, keşke yunan galip gelseydi, ne hilafet yıkılırdı, ne şeriat kaldırılırdı, ne medrese lağvedilirdi. demişti. Mısıroğlu'nun cenazesi evine getirilerek türk bayrağı ile sarıldı.

Yunan bayrağı, bizans bayrağı, rum bayrağı filan olsaydı.

Üstad kadir mısıroğlu ''keşke yunan galip gelseydi'' sözlerini niçin sarfetti? Kadir mısıroğlu'na yunan dostu diyen alçaklara, münafıklara, vatan hainlerine ithafen… .erdoğan'ın saray'da ağırladığı 'tarihçi' kadir mısıroğlu, beni tefe koyarlar ama keşke yunan galip gelseydi. Zağanos paşa (târihî roman) / kadir mısıroğlu. Meis adası, antalya'nın önünde 4 kilometre denize. Gece yarısı hayatını kaybeden mısıroğlu 'keşke yunan galip gelseydi' açıklamalarında da bulunmuştu. Kaderin cilvesine bakın ki yunan mezalimi kitabını yazan kadir mısıroğlu, yıllar sonra bir video konuşmasında Osmanlı camisine yunan bayrağı astılar! Büyük türk tarihi içinde hiç ehemmiyetli bir yeri yoktur. .çekilmiş bulunan bu yunan sekavet ve mezalimini hatırlayıp ders ve ibret almanın tam zamanı idi. Yunan galip gelip i̇stanbul'u da ele geçirseydi, hilafet kaldırılmazdı diye birşey yok. Mısıroğlu'nun tabutu türk bayrağı ile sarıldı. #41500090 entry adresi şikayet et.

Kadir mısıroğlu'na yunan dostu diyen alçaklara, münafıklara, vatan hainlerine ithafen… Yaşar okuyan sinirlerine hakim olamadı! Kadir mısıroğlu'nun keşke yunan galip gelseydi sözleri sosyal medyada gündem oldu. Osmanlı camisine yunan bayrağı astılar! Kaderin cilvesine bakın ki yunan mezalimi kitabını yazan kadir mısıroğlu, yıllar sonra bir video konuşmasında

Erdogan In Kadir Misiroglu Na Vefasinin Sirri Gazete Demokrat
Erdogan In Kadir Misiroglu Na Vefasinin Sirri Gazete Demokrat from 2.bp.blogspot.com
Zağanos paşa (târihî roman) / kadir mısıroğlu. Bu videoda biraz buna değinmek istedik. Atatürk düşmanlığı ile tanınan ve kamuoyunda 'fesli meczup' olarak bilinen kadir mısıroğlu, kurtuluş savaşı ile ilgili keşke yunan galip gelseydi demişti. İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluş yıldönümü imiş. İki yıl önce, ekim 2016'da kadir mısıroğlu'nun bu sözleri medyaya yansımıştı. Madem bir osmanlı ölmüş, neden tabuta türk bayraği astınız? Zaten üstad kadir mısıroğlu'nun yunan zulmünü dillendiren nadir kişilerden olması bir yana, ilgili sözlerini çarpıtanlar 1 dakikalık video ile belki çakralarını açar. Nerede doğdu, nerede okudu zaten biliniyor.

Madem bir osmanlı ölmüş, neden tabuta türk bayraği astınız?

İki yıl önce, ekim 2016'da kadir mısıroğlu'nun bu sözleri medyaya yansımıştı. Atatürk düşmanlığı ile tanınan ve kurtuluş savaşı ile ilgili keşke yunan galip gelseydi diyen kadir mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. Mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. 1964'te sebil adlı yayınevini kuran ve sebil dergisini çıkaran mısıroğlu. Zağanos paşa (târihî roman) / kadir mısıroğlu. Atatürk düşmanlığı ile tanınan ve kurtuluş savaşı ile ilgili keşke yunan galip gelseydi diyen kadir mısıroğlu'nun tabutuna türk bayrağı sarıldı. Mısıroğlu'nun tabutu türk bayrağı ile sarıldı. Gece yarısı hayatını kaybeden mısıroğlu 'keşke yunan galip gelseydi' açıklamalarında da bulunmuştu. Kadir mısıroğlu'nun keşke yunan galip gelseydi sözleri sosyal medyada gündem oldu. Atatürk düşmanlığı ile tanınan ve kamuoyunda 'fesli meczup' olarak bilinen kadir mısıroğlu, kurtuluş savaşı ile ilgili keşke yunan galip gelseydi demişti. Test video yemek cafe gündem diğer. Mi keşke yunan galip gelseydi diye düşünüyorsunuz ? (âmi̇n) kadir mısıroğlu (cumartesi sohbetleri, 12.04.2014) see more.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Liverpool Industrial Revolution : Liverpool During The Industrial Revolution 1700 1850 By Tony Franks Buckley - The industrial revolution timeline by etumu schoster these pictures of this page are about:liverpool industrial revolution.

Dorukhan Toköz : Besiktas Ta Dorukhan Tokoz Goztepe Macinin Kadrosundan Cikarildi Goal Com - Abdülkadir ömür ve dorukhan toköz birlikte çalıştı.